<@ofbizUrl>, <@ofbizContentUrl>, and Uilabels are not working for CMS

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

<@ofbizUrl>, <@ofbizContentUrl>, and Uilabels are not working for CMS

Divesh Dutta
Hello all,

I am making use of content management system, for rendering Static
templates (ftl files). In my ftl files, I have used *<@ofbizUrl>* and
*<@ofbizContentUrl>*. But they are not working according to the desired
behavior. I have also used *Uilabels *in my ftl files but they are not
rendering the desired values.

Please suggest me whether I am missing some thing or this features does
not work when we use them with CMS.

Thanks
--
Divesh
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: <@ofbizUrl>, <@ofbizContentUrl>, and Uilabels are not working for CMS

Divesh Dutta
Any views please ?

Divesh

Divesh Dutta wrote:

> Hello all,
>
> I am making use of content management system, for rendering Static
> templates (ftl files). In my ftl files, I have used *<@ofbizUrl>* and
> *<@ofbizContentUrl>*. But they are not working according to the
> desired behavior. I have also used *Uilabels *in my ftl files but they
> are not rendering the desired values.
>
> Please suggest me whether I am missing some thing or this features
> does not work when we use them with CMS.
>
> Thanks
> --
> Divesh
>

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: <@ofbizUrl>, <@ofbizContentUrl>, and Uilabels are not working for CMS

sharad gupta-4
Hello Divesh,

I think you are missing dataTemplateTypeId field in Data Resource entity.
After using  dataTemplateTypeId="FTL",  *<@ofbizUrl>* and
*<@ofbizContentUrl>* will work in ftl

Thanks
 --
Sharad Gupta

On Thu, Jan 1, 2004 at 9:08 AM, Divesh Dutta
<[hidden email]>wrote:

> Any views please ?
>
> Divesh
>
>
> Divesh Dutta wrote:
>
>> Hello all,
>>
>> I am making use of content management system, for rendering Static
>> templates (ftl files). In my ftl files, I have used *<@ofbizUrl>* and
>> *<@ofbizContentUrl>*. But they are not working according to the desired
>> behavior. I have also used *Uilabels *in my ftl files but they are not
>> rendering the desired values.
>>
>> Please suggest me whether I am missing some thing or this features does
>> not work when we use them with CMS.
>>
>> Thanks
>> --
>> Divesh
>>
>>
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: <@ofbizUrl>, <@ofbizContentUrl>, and Uilabels are not working for CMS

Divesh Dutta
Thanks Sharad,

I was missing this. It worked.

Regards
--
Divesh


sharad gupta wrote:

> Hello Divesh,
>
> I think you are missing dataTemplateTypeId field in Data Resource entity.
> After using  dataTemplateTypeId="FTL",  *<@ofbizUrl>* and
> *<@ofbizContentUrl>* will work in ftl
>
> Thanks
>  --
> Sharad Gupta
>
> On Thu, Jan 1, 2004 at 9:08 AM, Divesh Dutta
> <[hidden email]>wrote:
>
>  
>> Any views please ?
>>
>> Divesh
>>
>>
>> Divesh Dutta wrote:
>>
>>    
>>> Hello all,
>>>
>>> I am making use of content management system, for rendering Static
>>> templates (ftl files). In my ftl files, I have used *<@ofbizUrl>* and
>>> *<@ofbizContentUrl>*. But they are not working according to the desired
>>> behavior. I have also used *Uilabels *in my ftl files but they are not
>>> rendering the desired values.
>>>
>>> Please suggest me whether I am missing some thing or this features does
>>> not work when we use them with CMS.
>>>
>>> Thanks
>>> --
>>> Divesh
>>>
>>>
>>>      
>
>